Agenda
Inloggen
Vandaag jarig
Er zijn geen jarigen vandaag
Uitslagen
JA1 Mixed Hockey Club Ommen JA1 1-8
JD1 MHCZutphen JD3 4-0
MA2 Flevoland MA2 6-3
MB1 Flevoland MB4 3-4
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
15-3-2019 | 
Sponsoracties:
Rabobank Clubkasactie. Alle bezitters van een Rabobank rekeningnummer kunnen deelnemen aan deze actie. Zij moeten dan vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete club of vereniging. Ook onze hockeyclub doet mee, dus stem! Jouw stem levert de club geld op om trainingsmaterialen aan te schaffen en jeugd activiteiten te organiseren. Niet alleen onze leden kunnen stemmen, maar ook niet leden met een Rabobank IJsselmond rekening. Dus vraag ook je familie en vrienden op de hockeyclub Kampen te stemmen.
Lees meer >>
8-3-2019 | 

Zoals bij zoveel sportclubs is HCK voor een groot deel afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Allereerst is er natuurlijk een bestuur, dat zich volledig vrijwillig inzet om de club draaiende te houden. Maar ook een technische commissie, kantinecommissie of het klusteam, die verantwoordelijk zijn voor het clubhuis en materiaal, zijn onmisbaar. En uiteraard zijn er rond het hockeyteam leden of ouders bezig als coach, teammanager of scheidsrechter. 
Lees meer >>
29-1-2019 | 
4 februari het veld weer op!
Vanaf volgende week zullen we weer volledig gaan trainen op het veld. Er zijn een aantal wijzigingen, dus kijk allemaal even goed!!!!
De week van de voorjaarsvakantie zullen er geen trainingen zijn (tenzij de trainer en het team door willen trainen in die week, stem dat samen even af).
sportieve groet van de Technische commissie!
Lees meer >>


Bijlage: trainingsschema 2019 februari.xlsx
5-1-2019 | 
Beste allemaal,
Als eerste de beste wensen en dat het maar een mooi jaar mag worden. Dit weekend (5-6 januari) zijn we voor het eerst geconfronteerd met het nieuwe wedstrijdformulier. Helaas is de introductie niet zo soepel gegaan en zijn er nog wat fouten. Zie hiervoor het bericht dat Harry geplaatst heeft. Ik heb even snel een handleiding gemaakt zodat je bij het formulier kan komen. Zelf heb ik nog geen coach-code omdat mijn team niet speelt dit weekend, maar volgens mij is het werkbaar als de fouten opgelost zijn
Lees meer >>


Bijlage: handleiding nieuw wedstrijdformulier V0.1.docx
Handige links
Hoofdsponsor
Sponsoren