Hockey

Verslag wedstrijd zaal MC1

30-1-2017

Zondag 22 januari ’17 zaal wedstrijd tegen Salland

Zondag hadden we een wedstrijd tegen Salland het ging heel goed we begonnen de eerste 5 minuten met keeper en de andere 35 minuten hadden we geen keeper in het veld staan maar een extra speler. Salland probeerde maar over de middenlijn te komen dat is hun maar een paar keer gelukt toen hoorde we de pieper van het bord met was rust en we stonden toen met 4-0 voor toen kwam de tweede helft die den stuk beter ging dan de eerste helft. De punten werden er maar meer tot dat de laatste minuut in ging we hadden al zeker weten gewonnen want we stonden in de laatste minuut al met 17-0 voor onze coach zij probeer er maar nog een te maken, hij ging maar steeds mis tot dat de laatste paar seconden in gingen maakte we er gelukkig nog een!!!!!!!!!!!!!!! Het eind signaal ging we hadden gewonnen met 18-0!!!!!!!!!!!!!!