header foto header foto
 
Algemeen

Familiedag HCK 6 juli 12:00 - 17:30 uur

Nieuws afbeelding 23-5-2024
6 juli 2024 is het zo ver, de jaarlijkse afsluiting van het hockeyseizoen bij HCK. Dit keer een echte familiedag voor de hele club! 
De activiteiten zullen rond 12 uur beginnen en tegen 17.30 uur afgelopen zijn. Tijdens en vooral na de activiteiten is er volop de mogelijkheid om eten (en drinken) te kunnen halen. 

Graag aanmelden door op deze link te klikken. Dan kan er rekening worden gehouden met de spelletjes, het eten en het drinken.

Als iedereen zich opgeeft, dan kan de organisatie namelijk teams gaan maken. Die teams doen dan over de middag heen meerdere spellen. Uiteraard in competitie-vorm!

Tussen de spellen door zijn er de wedstrijden om de Adriaan van de Berg trofee. Die wedstrijden worden dit jaar gespeeld door DO25, De Trim, MO18-1 en MO18-2-Mix; ook in toernooi-vorm. Dus een aantal korte wedstrijden. Tijdens het kijken naar die wedstrijden kan er dan iets lekkers gegeten worden.

De spellen zijn echt voor iedereen, incl. familie! Het programma loopt tot ongeveer 17:30 uur maar dan is er uiteraard alle gelegenheid om nog lekker na te borrelen incl. een warme hap. Alle kantine-verkopen gaan die middag middels de bekende groene muntjes.